Biznesa spēle “Žurku skrējiens”

Labākā galda spēle par naudu pēc Roberta Kiosaki pasaules bestsellera “Bagātais tētis, nabagais tētis” motīviem tagad ir pieejama arī Latvijā.

Spēle maina spēlētāju domāšanas veidu, liekot viņiem saskatīt iespējas, domāt finansiāli gudri un uzdot jautājumus par to, kādas darbības palīdz un kādas traucē sasniegt biznesa mērķus.. Spēle ļauj iziet cauri uzņēmēja pieredzei – emociju, taktikas, stratēģijas ziņā – bez reāliem zaudējumiem un fatālām kļūdām.

Ar “Žurku skrējienu” jūsu bērni saņems ne tikai aizraujošu izklaidi, bet arī vērtīgas iemaņas, kas palīdzēs viņiem kļūt veiksmīgiem reālajā dzīvē. Tā ir viņu iespēja būt laimīgiem un bagātiem, vadīt finanses un sasniegt veiksmi pasaulē, kur katram solim ir nozīme.

Jūs uzzināsiet, kā kārtot grāmatvedību, reģistrējot ienākumus un izdevumus, iegūsiet naudu uzņēmējdarbības uzsākšanai un mēģināsiet sakrāt  sākuma kapitālu. Jūs uzzināsiet, ko nozīmē tikt atlaistam no darba un kas mainās jūsu dzīvē līdz ar bērna piedzimšanu, ar ko var draudēt nodokļu inspekcija un kā pārdzīvot šķiršanos… Gluži kā īstajā dzīvē, vai ne?

RU spēles versija

Подпишись на новости Vilki Books и получи скидку 5%

Доставляем книги по Европе и миру - пишите нам!

ISBN

4751043936066

Издательство

Rat Race

Размер книги

330 × 80 × 335 мм

Возраст

10-14, 14+

Количество

5

Цена

164.99 €